Problemen na Windows update 20H2

Allegro Nieuws
4 januari 2021
Leestijd: 1 minuut

Kortgeleden heeft Microsoft de Windows 20H2 update vrijgegeven. Wij hebben geconstateerd, dat deze update in sommige gevallen er voor zorgt dat de connectie met Microsoft 365 (Azure) verloren raakt. Om hier proactief op te reageren hebben wij deze update vanuit onze monitoring volledig geblokkeerd. Mocht je geen gebruik maken van onze monitoring, of mocht deze update al klaar staan om uit te voeren, dan is de kans groot, dat ja na uitvoering inlogproblemen zult ervaren. Kom in contact met ons voor directe ondersteuning.

Een vraag of direct contact? Bereik ons via: 020 44 90 700 of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws omtrent Microsoft en meer.

Nooit meer wat missen?

Ik wil die nieuwsbrief!
Allegro logo kleur
Allegro is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van jouw complete automatisering. We ‘ontzorgen’ en bieden jou alle denkbare producten en diensten onder één dak.
Algemene voorwaardenPrivacy Verklaring
iso-27001-informaton-security-management
Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd - de erkende norm voor informatiebeveiliging.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram