Phishing Simulatie Nulmetingen

Allegro Nieuws
21 januari 2021
Leestijd: 1 minuut

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel en we maken jouw organisatie hier graag bewust van !

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken.
60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen vijf jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime met grote financiële schade als gevolg.

73% van alle werknemers zegt alle phishing mails te herkennen,

3% is hier slechts daadwerkelijk toe in staat.

Ook jouw team kan het slachtoffer worden van phishing. In samenwerking met Holmes combineren wij bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. We sturen al jouw medewerkers een gesimuleerde phishing mail om zo de alertheid van de medewerkers in kaart te brengen.

Neem contact met ons op voor een kennismaking met onze phishing simulatie nulmeting. Zet jouw medewerkers op scherp met onze phishing simulatie; het perfecte middel om medewerkers het risico van phishing in te laten zien.

Want hoe alert zijn jouw medewerkers op phishing? Benieuwd? Bel naar 020 44 90 700 voor de mogelijkheden.

Nooit meer wat missen?

Ik wil die nieuwsbrief!
Allegro logo kleur
Allegro is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van jouw complete automatisering. We ‘ontzorgen’ en bieden jou alle denkbare producten en diensten onder één dak.
Algemene voorwaardenPrivacy Verklaring
iso-27001-informaton-security-management
Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd - de erkende norm voor informatiebeveiliging.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram