020 44 90 700

Microsoft trainingen

Haal het maximale uit jouw office omgeving dankzij onze Microsoft training(en).

Microsoft Office applicaties

Efficiënter jouw Office applicaties benutten met een Microsoft training?

Microsoft Office is één van de meest gebruikte software pakketten. De meeste organisaties werken met Word, Excel, Outlook en soms ook PowerPoint. Soms vergeten we dat deze programma's continue in doorontwikkeling zijn. Meer weten? Vraag ons vrijblijvend naar de trainingsmogelijkheden.

Ik wil meer informatie
microsoft 365 office apps allegro automatisering

Doorbreek die cirkel

Het is belangrijk dat jouw medewerkers goed met deze programma’s kunnen werken. Dat levert immers veel tijdswinst op. Toch werken veel mensen al jaren op dezelfde en soms ook omslachtige manier met deze programma’s.

Timemanagement

Een maatwerktraining in Office efficiency kan daar verbetering in brengen. Hoe werk je bijvoorbeeld goed samen in Office 365. Wat zijn manieren om vlot je mail in Outlook te organiseren? Waarom zijn taken zo handig voor je persoonlijke timemanagement?

Office applicaties

Hoe houd je controle over de opmaak in Word? Op wat voor nieuwe manieren kun je gegevens in Excel analyseren en visualiseren. Hoe maak je een PowerPoint presentatie met moderne middelen visueel aantrekkelijk en daardoor meer communicatief.

Onbewust Onbekwaam

Veel gebruikers zijn niet op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en worden daarom op den duur “Onbewust Onbekwaam” .
Boek een training

Je basis kennis gratis opfrissen?

Microsoft trainingen zijn gratis te volgen via het eigen Microsoft portaal. Hiermee kun je de basiskennis op peil houden. Benieuwd?

Bekijk de gratis trainingen
microsoft 365 training allegro automatisering

Microsoft Teams

microsoft teams allegro automatisering

Teams is dé online samenwerking app van Microsoft 365

Vergaderen, chatten, samenwerken aan bestanden. Door de huidige omstandigheden kom je er niet meer onderuit. Wil je meer uit jouw Teams halen? Wij vertellen je alle ins en outs tijdens onze trainingen.

Online vergaderen

Sinds de Coronacrisis moeten velen van ons thuis werken. De online samenwerkingsapp Teams, onderdeel van Microsoft 365, is hierdoor in versneld tempo razend populair geworden. In eerste instantie omdat het een handige tool is om online mee te vergaderen.

Bestandopslag

De Teams app kan echter veel meer voor jouw organisatie betekenen in het online samenwerken. Teams is ook een uitstekend cloud-based document management systeem voor al jouw bestandsopslag. Je kunt met Teams zelfs realtime samenwerken aan bestanden.

Extra functionaliteit toevoegen met apps

Veel zaken die we op de telefoon al heel normaal vinden zijn nu ook onderdeel geworden van Teams. Whatsapp wordt nu ook veelvuldig gebruikt voor zakelijke berichten. Met de Teams chat kan zakelijk en privé chat weer van elkaar worden gescheiden.

Nieuwgierig geworden?

In een korte training verken je alle mogelijkheden voor jouw organisatie. Vanzelfsprekend kan deze training ook online verzorgd worden.
Ik wil meer weten

Wil jij een Microsoft training?

Kom vrijblijvend met ons in contact, of laat je gegevens achter om samen met ons jouw Microsoft training in te plannen.

allegro microsoft 365

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.
Kom in contact
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram