OneSpace

AllegroHostedVoIp – OneSpace is VoIP gecombineerd met diverse zakelijke communicatiemiddelen, zoals mobiele telefoons, chatapplicaties op de pc en sociale netwerken. Het doel van AllegroHostedVoIP – OneSpace is om de middelen van communicatie te verenigen en beschikbaar te maken op één plaats.

Toegang tot gedeelde telefoonboeken, de status informatie van gebruikers real time beschikbaar op elk gewenst device en de mogelijkheid om een chat of videoconferentie te starten met meerdere gebruikers. Dit zijn slecht enkele voordelen van OneSpace.

Allegro Automatisering OneSpace 1
Allegro Automatisering voip telefonie oneforce

OneForce

Via AllegroHostedVoIP – OneForce maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale, die in een beveiligd datacentrum staat. Deze centrale wordt door ons op 24/7 basis beheerd, gemonitord en onderhouden. Je hoeft met AllegroHostedVoIP – OneForce niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale, noch heb je de kosten van het onderhoud.

OneForce beschikt over alle gangbare functionaliteiten, zoals doorschakelingen, belgroepen, wachtmuziek, fax-to-email et cetera. Deze dienst is met name geschikt voor bedrijven die flexibiliteit willen, kostenbesparing en geen telefooncentrale meer op locatie.

Nooit meer wat missen?

Ik wil die nieuwsbrief!
Allegro logo kleur
Allegro is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van jouw complete automatisering. We ‘ontzorgen’ en bieden jou alle denkbare producten en diensten onder één dak.
Algemene voorwaardenPrivacy Verklaring
iso-27001-informaton-security-management
Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd - de erkende norm voor informatiebeveiliging.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram