020 44 90 700

Ben jij hackers voor?

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. Gemiddeld 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen vijf jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime met grote financiële schade als gevolg. Juist daarom is bewustwording zo belangrijk. Met een Phishing Simulatie zet jij je medewerkers en collega's aan het denken. Bescherm je data en verbeter de veiligheid van jouw organisatie door bewustwording en traing(en)!

allegro automatisering phishing simulatie nulmeting

Vertrouw op Allegro

Onze phishing simulaties richten NOOIT schade aan. Als het doel is wachtwoorden te stelen, dan zullen wij nooit wachtwoorden opslaan. Als het doel is bijlagen te downloaden, zullen wij nooit bijlagen laten downloaden op de computer van jou of je collega.

Bescherm je privacy

Wij maken niet inzichtelijk welke personen op de phishing simulaties hebben geklikt. We geloven in het doorbreken van het taboe rondom digitale criminaliteit en dat taboe dus niet te vergroten. Het kan letterlijk iedereen overkomen...

Resultaten verbeteren

Wij combineren in samenwerking met Holmes bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Samen zorgen we dat cybercriminelen geen kans meer maken bij jouw organisatie.

Meer informatie nodig?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Graag spreken wij met jou alle mogelijkheden door. Hoe zorg je voor die bewustwording, of waar liggen de verbeterpunten?
Contact
0
%
1. Het percentage van bedrijven die gephished worden voordat zij de training hebben gehad.
0
%
2. Het percentage van bedrijven die gephished worden na de bewustwording
0
%
3. Het percentage van bedrijven die gephished worden na het volgen van de training.
0
%
4. Het percentage van bedrijven die gephished worden in de toekomst door bewustwording en training.
allegro automatisering phishing simulatie nulmeting herkenning

Creëer bewustwording en train jouw medewerkers of collega's.

Zo'n 73% van alle werknemers zegt alle phishing mails te herkennen. Slechts 3% is hier daadwerkelijk toe in staat. Ook jouw team kan het slachtoffer worden van phishing. In samenwerking met Holmes combineren wij bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. We sturen al jouw medewerkers een gesimuleerde phishing mail om zo de alertheid van de medewerkers in kaart te brengen. Meer informatie nodig? Download onze whitepaper.
Download vrijblijvend onze Phishing Simulatie Nulmeting whitepaper met voorbeelden van onze metingen.
allegro automatisering phishing simulatie nulmeting herkenning

Het doel van onze Phishing Simulatie Nulmeting

Bewustwording

Risico beperking

Herkenning van bedreigingen

Deze klanten deden al mee aan onze nulmetingen.

Na het informeren van onze klanten over de nulmeting kregen wij al direct een paar enthousiaste, maar ook nieuwsgierige aanmeldingen. Wat is dat dan? Wat houd het in? Waarom moet dat dan? Onze security specialist ging hier direct mee aan de slag en leverde zo een nulmeting op maat. De resultaten zijn in het begin altijd even schrikken, maar de bewustwording is de eerste stap! Zo bespreken wij de nulmetingen na, adviseren wij passende trainingen en ondersteunen wij jouw bedrijf om de risico's zo ver mogelijk te beperken. 

Vul je naam en e-mailadres in om onze Phishing Simulatie Nulmeting whitepaper met voorbeelden van onze metingen.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.
Kom in contact
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram