OneSpace

AllegroHostedVoIp – OneSpace is VoIP gecombineerd met diverse zakelijke communicatiemiddelen, zoals mobiele telefoons, chatapplicaties op de pc en sociale netwerken. Het doel van AllegroHostedVoIP – OneSpace is om de middelen van communicatie te verenigen en beschikbaar te maken op één plaats.

Toegang tot gedeelde telefoonboeken, de status informatie van gebruikers real time beschikbaar op elk gewenst device en de mogelijkheid om een chat of videoconferentie te starten met meerdere gebruikers. Dit zijn slecht enkele voordelen van OneSpace.

OneForce

Via AllegroHostedVoIP – OneForce maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale, die in een beveiligd datacentrum staat. Deze centrale wordt door ons op 24/7 basis beheerd, gemonitord en onderhouden. Je hoeft met AllegroHostedVoIP – OneForce niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale, noch heb je de kosten van het onderhoud.

OneForce beschikt over alle gangbare functionaliteiten, zoals doorschakelingen, belgroepen, wachtmuziek, fax-to-email et cetera. Deze dienst is met name geschikt voor bedrijven die flexibiliteit willen, kostenbesparing en geen telefooncentrale meer op locatie.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.

Kom in contact