Managed anti-virus

AllegroManagedAntivirus (op basis van gerenommeerde Bitdefender© technologieën) biedt jouw systemen de nodige beveiliging, zonder dat je je druk hoeft te maken over updates of complexe meldingen of zelfs rapporten hoeft te analyseren.

Je kan AllegroManagedAntivirus inzetten voor lokale werkplekken, (virtuele) servers, remote desktop omgevingen en mobiele apparaten, waarbij het aantal licenties maandelijks naar wens kan worden aangepast. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract of overtollige licenties. Met een klein prijskaartje per werkplek per maand zijn de kosten voorspelbaar en controleerbaar.

Multi-factor authenticatie

Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) worden twee of meer factoren benut om te verzekeren dat degene(n) die probeert in te loggen daadwerkelijk de geautoriseerde persoon is. Werknemers kunnen hun eigen mobiele apparaten gebruiken als tweede factor voor sterkere authenticatie – geen extra tokens of hardware nodig.

Verschillende MFA oplossingen maken gebruik van het principe:

iets wat je weet (wachtwoord of pincode);
iets wat je hebt (een token of app);
iets wat je bent (biometrisch, bijvoorbeeld vingerafdruk).

Security health check

TegenwoordigHet bedrijfsleven wordt zich steeds meer bewust van het belang van goede cybersecurity.

Toch is het voor de gemiddelde MKB’er een grote stap om zich in te gaan zetten voor de beveiliging van hun netwerk. Waar moet je beginnen? De Security Health Check bied je een uitstekend startpunt voor jouw cybersecurity. Zo lang jij alert blijft, regelen wij de rest!

Onze Security Health Check is een nulmeting van de beveiliging van jouw IT-omgeving. Aan de hand van een uitgebreide checklist lichten we de beveiliging door van één of meer computersystemen en voeren wij een controle uit van de kwetsbaarheden en beveiligingsmaatregelen. Op die manier kijken we met een ander oog naar jouw IT-omgeving.

Aan de hand van de resultaten stellen we een rapport op, waarin onder andere een samenvatting van de aanwezige veiligheidsmaatregelen en van onze bevindingen is opgenomen. Tenslotte maken we graag met jou een afspraak om het rapport te bespreken. Je hebt met het Security Health Check rapport een duidelijk en concreet advies in handen over verbeteringen en aanpassingen van jouw beveiligingsbeleid.

Firewall

Firewalls zijn van vitaal belang om te voorkomen dat gevaarlijk of frauduleus verkeer jouw netwerk binnenkomt. Cybercriminaliteit blijft stijgen en het beschermen van jouw gegevens is van essentieel belang. Het kundig implementeren en vervolgens onderhouden van een firewall is dan ook een topprioriteit en is de eerste stap richting cybersecurity.

Fortinet is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde netwerkbeveiliging en biedt oplossingen aan voor het gehele spectrum van netwerken- en applicatiebeveiliging. Denk hierbij aan het beveiligen van jouw netwerk, applicaties, datacenter, cloud en werkplekken.

Informatie beveiliging

Jouw data in veilige handen? Laat het over aan onze security specialisten. Samen met onze specialisten zorgen wij voor het optimaal beveiligen van jouw data. Met de AVG als leidraad zorgen wij dat de data verwerkt wordt zoals het hoort. Beschikbaarheid, bescherming en vertrouwelijk zijn onze prioriteit als het gaat om informatiebeveiliging. Dit alles zorgt voor een goeie workflow en continuïteit van veilig data verwerken.

KeePass

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig wel doordrongen zijn van de noodzaak om sterke en unieke wachtwoorden te gebruiken, zien we in de praktijk nog vaak briefjes aan monitoren hangen met bijvoorbeeld Welkom2020!, of User – User. Dit kan anno 2020 NIET meer! Keepass is daar dé oplossing voor. Er kunnen verschillende wachtwoorddatabases opgezet worden, voor persoonlijk gebruik en/of voor groepen gebruikers. In deze database worden alle wachtwoorden met 256-bit encryptie, sterk versleuteld opgeslagen. Meer informatie nodig? Kom in contact.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.

Kom in contact