Allegro zakelijk internet

Razendsnel zakelijk internet is essentieel voor een hedendaags bedrijf. Niet alleen voor internettoegang, maar ook voor VoIP, alarm over IP en GPN bijvoorbeeld. Wij leveren zakelijke internetverbindingen door heel Nederland, van AllegroDSL tot AllegroFiber. Hiervoor maken wij gebruik van de netwerken van onder andere KPN, Tele2, EuroFiber en Ziggo. De AllegroLijnen worden continu gemonitord, kennen snelle responstijden in geval van problemen en hebben marktconforme prijzen. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden op jouw locatie.

IP-VPN

Een IP Virtual Private Network (IP-VPN) is een veelgebruikte manier om bedrijfsnetwerken van verschillende vestigingen op een veilige manier met elkaar te verbinden. Datatransport tussen de vestigingen vindt plaatst over een besloten IP-netwerk, dat wordt geëxploiteerd door één provider en niet over het openbare internet. Vestigingen staan zo niet rechtstreeks in verbinding met het internet maar hebben in feite een eigen privé-netwerk. De ontsluiting naar Internet gebeurt altijd via één centrale, beveiligde internetkoppeling. Een IP-VPN biedt veiligheid en betrouwbaarheid voor alle communicatie tussen jouw vestigingen.

Een IPVPN is geschikt voor zowel data als spraak en is eenvoudig te combineren met extra IP-diensten zoals Pinnen over IP, Alarm over IP, Internet toegang, Managed Firewall en thuiswerkers.

Wi-Fi

Elk apparaat kan tegenwoordig wel met wifi werken. Daarom weten wij hoe belangrijk het is een goed wifi netwerk te hebben met grote dekking. Van het opleveren tot volledige support, wij zorgen dat je optimaal en veilig gebruik kunt maken van je eigen wifinetwerk. Zo zorgen wij voor een gastennetwerk, gescheiden van jouw werkomgeving. Zorg dat je gasten en klanten onbeperkt gebruik kunnen maken van jouw draadloos netwerk zonder dat zij bij jouw data kunnen. Hackers worden slimmer, maar wij ook!

Dankzij het gebruik van nieuwe apparatuur en moderne technologie ben je hackers voor. Een veilig netwerk is net zo belangrijk als een stabiel netwerk. Onze specialisten werken met Cisco, Fortigate en Draytek om jouw kantoor van het beste draadloze netwerk te voorzien. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over onze wifi diensten? Neem contact met ons op.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.

Kom in contact