AllegroIaaS

Met AllegroIaaS kun je een volwaardige cloudomgeving realiseren met zoveel servers en applicaties als je nodig hebt, zonder te hoeven investeren in ijzer en het onderhoud daarvan. Vanuit onze verschillende datacentra faciliteren we dit platform met de nieuwste, redundant uitgevoerde HP Enterprise hardware, die jouw gebruikers kunnen benaderen vanaf iedere werkplek met internetverbinding. Een plotselinge noodzaak om thuis of elders te werken, vanwege een calamiteit op kantoor of een Covid-19 opleving, is voor AllegroIaaS gebruikers geen enkel probleem.

Colocation

Een serverruimte of een blazende server op kantoor kan voor jullie verleden tijd zijn. We zetten jullie servers en overige apparatuur in één van de colocaties. Zowel in Amsterdam als Alkmaar beschikken wij over de nodige ruimte om uw hardware optimaal te benutten. Benieuwd hoe dat werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Allegro Storage

AllegroStorage is meer dan een online plek om bestanden op te slaan. Het is onze meest flexibele cloud dienst, gebaseerd op de bewezen prestaties van de laatste Microsoft software op ons eigen HP Enterprise serverplatform. AllegroStorage is bedoeld voor back-end servers zoals domain controllers en database servers, gestript van alle overbodige randzaken voor optimale prestaties om uw kritieke processen veilig te faciliteren.

U stalt uw data natuurlijk niet zomaar ergens. Als ISO 27001 gecertificeerde organisatie hebben wij een naam hoog te houden als het gaat om databeveiliging. De hardware achter het AllegroStorage platform draait onder optimale omstandigheden in verschillende grote datacentra op Nederlandse bodem waar u desgewenst zelfs op afspraak met ons een kijkje kunt nemen.

Azure

Azure is onderdeel van Microsoft 365. De nieuwe manier van flexibel en optimaal in de cloud werken. Op zoek naar een moderne toepassing voor jouw bedrijf? Met Azure kun je alle kanten op. Denk aan: Virtual Machines, Virtual Desktops, SQL, Cloup-apps, Mobile Device Management en ga zo door. Dankzij de vernieuwende cloudtoepassingen kun je gelijk aan de slag en beschik je over alle elementen die nodig zijn om jouw platform tot een succes te maken. On-premise, in de cloud of ergens daartussen, met Azure kunt je een hybride omgeving realiseren.

Allegro Back-up

Maak kennis met onze online backup, ook wel bekend als AllegroBackup. Beschikbaarheid van jouw systeem- en gebruikersdata is van levensbelang om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen. Of het nu gaat om een per ongeluk verwijderde email of een geavanceerde ransomware aanval, je wil snel weer “in de lucht” kunnen zijn. En als het even kan, zonder daar astronomische bedragen voor op te hoeven hoesten.

Misschien werk je al met Microsoft 365 en denk je, Microsoft zal de backup wel op orde hebben. Dat is natuurlijk ook zeker het geval, echter, deze backup staat niet zonder meer tot jouw beschikking maar is bedoeld voor het geval dat er zich een storing voordoet. Als data uit die backup hersteld moet worden om andere redenen, moet de hulp van een Microsoft worden ingeroepen. Dat is een kostbare en tijdrovende procedure. Zo kan het zijn dat een Exchange omgeving vanaf de grond moet worden opgebouwd om een verloren email te herstellen. AllegroBackup voor Microsoft 365 werkt granulair en (eventuele) kosten voor herstelwerkzaamheden zijn vooraf duidelijk. Binnen de riante Fair Use Policy per licentiehouder, kun je daarnaast zelf de retentietijd bepalen tot uiterlijk zeven jaar.

Hosting

Wij bieden diverse webhostingpakketten om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Alle pakketten draaien op moderne, redundant uitgevoerde HPE (Hewlett Packard Enterprise) servers met SSD opslag en SSL versleuteling. We kunnen jouw huidige website gratis naar onze omgeving verplaatsen of bijvoorbeeld jouw pakket opleveren met een schone WordPress omgeving. Nog helemaal geen website of is het tijd voor een nieuw jasje? Ook voor het ontwerpen van een nieuwe website kun je bij ons terecht.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie? Kom met ons in contact.

Kom in contact